dinsdag, november 11, 2003

Stop de spam

Stop de spam

Het is niet mogelijk, het is niet waar, ik word er wild van, ik word er gek van. Nu zijn die smerige, onnozele snodaards van spammers er al in geslaagd om spam achter te laten op het enige maagdelijk, ongeschonden en onbezoedeld stukje web dat mij nog restte. Mijn blog. Op de comments van mijn blog vond ik daarnet een stuk spam van Online Casino Gaming. Het kan natuurlijk ook zijn dat iemand een graptje met mij probeert uit te halen, maar ik vrees er voor. Het is ver gekomen als ze ons zelfs dat niet meer gunnen.
Ik krijg al spam op mijn blogje adres, terwijl ik dat echt nergens achterlaat, (behalve dan dat het hier op de site staat natuurlijk) maar nu ook al in de comments, het is toch godgeklaagd.

Als dit zo verder gaat, zal ik er toch iets aan moeten doen. Ik ben geen moeilijke mens, maar zo kan het niet verder. Ik heb al een spamfilter geinstalleerd in Outlook (die meestal zeer goed werkt - Spambayes - maar soms Outlook doet crashen, wat niet zo goed is), maar als ze me nu op mijn dierbare blog beginnen aan te vallen, zijn ze één brug te ver gegaan. Dan vragen ze er om

Enfin, niet nu echter. Nu is het boekenbeurs tijd. Voor de laatste keer dit jaar. Mijn uitgever is al heel tevreden, voor hun is het een geslaagde beurs, nu voor mij nog een paar boeken verkopen, en ook ik ben tevreden. Dus : iedereen die nog geen Meriumbe heeft, kom af, ik zit er tussen 10 en 14 uur (minstens) en zal met plezier je boek signeren. Gratis, voor niets, en niemendal. Voila.

I'll be there, right here waiting for you....

Blogje ',','

Geen opmerkingen: