maandag, november 10, 2003

A star is born

Er is een nieuw superduo opgestaan in Heultje. Yours truly and his wife. Samen zullen wij de hele wereld veroveren met onze dynamische songs.
Terwijl onze Bram een spelleke aan het spelen was op de computer (mocht er iemand rare berichten of mails ontvangen hebben, ik was het niet, het was onze Bram, die er ook in geslaagd is Outlook en Trillian af te sluiten ), speelde ik op gitaar en Els op alt-saxofoon. Met een beetje moeite, want één van de kleppen sluit niet meer goed, maar ik moet eerlijk toegeven, het klonk niet slecht. Streets of London van Ralph Mc Tell, het nummer dat ik het best ken. Heb vanavond al een hele tijd gespeeld, en mijn vingers zijn toch niet zo roestig als gedacht. Mijn vingertoppen beginnen wel pijn te doen, maar dat gaat wel door als ik wat meer speel. En als we de wereld willen veroveren, moeten we dat zeker doen hé .
Allez, de wereld zal misschien nog iets te vroeg zijn, maar den bureau was toch al onder den indruk. We hebben dit nogal eens gedaan, maar dan Els op piano en ik op gitaar, en ook dat klonk niet slecht. Al zat onze Bram regelmatig met zijn vingers in zijn oren, maar dat is omdat hij niet van luide muziek houdt, had niets met de kwaliteit van het gespeelde te maken ...

Blogje ',','

Geen opmerkingen: