zondag, januari 04, 2004

Het leukste jaar

Het leukste jaar

Onder het motto van 'laten we nog eens een jaaroverzicht maken' was het deze de beurt aan de immer goedlachse Bart Peeters om een overzicht van de leukste VRT gebeurtenissen van dit jaar aan elkaar te praten. En ik moet zeggen, het was best leuk. Als achtergrond bij het afwerken van mijn nieuwe boek kon het wel tellen.
Met onze nationale premier, Guy Verhofstadt, die niet echt grappig uit de hoek kwam, die volgens mij veel moeite had om zich wakker te houden. Met Marcel Vanthilt, het eeuwig sympathieke en nooit kritische jurylid der lage landen. Met Axelle Red, die haar fr?le schoonheid hier nog maar eens op tal van manieren kwam ten toon spreiden. En natuurlijk met Guy Mortier, de ondertussen al een beetje op leeftijd zijnde hoofdredacteur van den Humo, maar evenzeer vaste waarde op de TV en immer spitsvondige en grappige vent.
En natuurlijk me veel bloopers, filmpjes en nog wat goeie muziek ook. Het was ok. Het was goed. Maar nu mag het gedaan zijn met alle overzichten van 2003. Zodat we eindelijk aan 2004 kunnen beginnen.

Blogje ',','

Geen opmerkingen: