dinsdag, september 02, 2003

Toen waren ze met 10
De zakken met snoeiafval die ik vanavond gevuld heb. En dan heb ik hetgeen ik gisteren geschoren heb nog niet meegeteld, want dat waren zeker ook nog een paar zakken. Maar dat blijft op de grond liggen, da's bodembedekking, dan groeit het onkruid niet. Goed gezien hé ;-)
Wie niet sterk is, moet slim zijn, of met andere woorden, wie niet graag werkt, moet uitwegen zoeken :-)
Maar ik werk wel graag hoor, alleen niet te veel.

Vandaag de uitnodigingen voor de voorstelling van mijn boek ontvangen. Morgen krijg ik de hardcopies, zodat ik de brieven kan beginnen sturen. De enveloppen liggen al klaar, maar zoals dat hoort in deze moderne tijden, gaat het merendeel via email verstuurd worden. Is een stuk goedkoper en volgens mij ook efficienter. Dit mag me geen fortuin gaan kosten hé. Want op de avond zelf is de drank ook zelf te betalen. Daar begin ik niet aan. Ik weet niet hoeveel volk er komt, maar als er wat van die planeteers komen, dan zou ik me gewoon blauw betalen om dat allemaal te bekostigen. Daar begin ik niet aan ;-)
Chips en nootjes en dat soort dingen zullen voorzien worden, en als ik in een goede bui ben (lees : veel boeken verkocht heb) zal ik wel hier en daar eens trakteren, maar stel dat er een paar honderd man zou komen (ik heb er dus geen flauw idee van hoeveel er gaan komen, heel veel zeggen wel : we komen, maar daarom komt iedereen nog niet) en die drinken de hele avond, tel maar uit hé. Neen, daar begin ik niet aan.
Misschien binnen een paar jaar als ik een miljoen boeken verkocht heb, maar nu nog niet.
Enfin, dat is voor binnen drie weken, eerst zijn er nog andere katten te geselen op het werk. Veel werk, veel testen en hopen en bidden dat alles goed gaat. Waar gaat het over, dat zal heel binnenkort wel duidelijk worden. En neen, het gaat niet over weer een verhuis, toch niet letterlijk ;-).
Blogje ',','

Geen opmerkingen: