woensdag, september 03, 2003

Effe een break
Met 'Upon the Catwalk' van The Simple Minds op de achtergrong, met Jim Kerr al zingend, I will be there, even breaken. Want ik voel me moe. Te weinig geslapen, teveel gewerkt, teveel tv gekeken (alhoewel niet veel), teveel zakken gevuld (met snoeiafval wel te verstaan) en behoorlijk zenuwachtig aan het worden voor alles wat er aan het komen is.
27 september komt nu met rasse schreden dichterbij en ik zal het geweten hebben. Maar ik vind het ongelooflijk geweldig, dus voor mij kan het al niet meer stuk. Ik droom er elke nacht van.

En onze Bram droomt van de school, hij is zo super enthousiast om naar school te gaan. Vanmorgen vroeg hij "papa, hoe dikwijls is het school vandaag ?" (hij gaat 's middags bij mijn schoonmoeder eten, dus gaat hij normaal gezien 2 keer naar school) en was wat teleurgesteld dat het maar 1 keer school was. Hij dacht dat het een grapje was. Prachtig om te zien hoe graag dat kereltje naar school gaat, hoeveel vriendjes hij daar heeft, ook veel groteren die hem allemaal kennen. Hopelijk blijft het zo, maar wellicht zal het enthousiasme wel iets temperen met de jaren, maar ja, dat zien we dan wel. Beter zo dan dat we hem naar daar moesten sleuren.
En vanaf volgende week gaat hij wel af en toe blijven 'in eten', dan kan hij nog langer bij zijn vriendjes en vriendinnetjes zijn. Vooral bij 'zijn' vriendinnetje, maar dat lijkt dit jaar wat bekoeld te zijn, toch tot nu toe, nog niet veel van gehoord. En wij stimuleren hem daar ook niet in. Hij is nog net iets te jong voor een vaste vriendin, hij moet de wereld verkennen, en andere meisjes ontmoeten.

Ja, hij is nog maar 4,5 jaar ;-), dus ja, we overdrijven wellicht wel :-))))

En met Jim Kerr 'Someone, somewhere in summertime' zingend, zal ik er maar mee stoppen zeker, en verder gaan werken. Tot later.
Blogje ',','

Geen opmerkingen: