zondag, september 14, 2003

Meet the parents
Met Robert De Niro, niet slecht als poging om grappig te zijn, maar echt geslaagd kon je het toch niet noemen. Bij wijlen waren er wel grappige momenten, maar al bij al hing het toch maar slappekes aan elkaar. Allez, dat vind ik toch. Dus heb ik hem ook niet uitgekeken en ben ik eens vroeg in mijn bed gekropen. Dat was eeuwen geleden en ik moet zeggen, het heeft deugd gedaan. Een hele week nachten van tussen de 4 & 6 uren slapen, da's niks voor mij, ik begin al op leeftijd te komen en dan kan ik daar niet meer zo goed tegen.
En het zullen nog zware weken worden, dus moet ik zorgen dat ik fit en uitgerust ben.
En ondertussen ga ik een manier zoeken om van al die vreselijke spam af te geraken, want dat is niet meer te doen. Ik haal mail binnen van oude Planet adressen waar mogelijks nog belangrijke dingen op toe komen, maar 99,999999999% van alle mails zijn gewoon vreselijke spam, over alle mogelijke en onmogelijke vergrotingen en verlengingen en medicijnen om alle mogelijke en onmogelijke vergrotingen en verlengingen te bewerkstelligen en foto's van mensen die blijkbaar al iets gedaan hebben om alle mogelijke en onmogelijke vergrotingen en verlengingen te bestellen.
Vreselijk gewoon, ik wil het allemaal niet zien, ik heb dat niet nodig, ik wil het niet, neen, laat me met rust. Dus ga ik op proberen daar iets aan te doen. Zodat ik, na een vakantie van 2 weken, niet terugkom en 4.500 mails in mijn mailboxen vind, waarvan er 3.000 spam zijn. Niet te doen gewoon.
Wish me luck ;-)
Blogje ',','

Geen opmerkingen: