donderdag, februari 03, 2005

Ready to go

Dat zijn we, klaar om binnen 16 daagjes te tocht naar Oostenrijk, Warth aan te vatten en te gaan genieten van vijf daagjes short ski met de Scarlet en ex-Scarlet collega's/vrienden.
We zijn dus vandaag nog eens in Landgraaf gaan oefenen en het ging verdomd goed. Volle gas vooruit, sneller dan ooit en niet meer gevallen. Toch gewoon goed hé.
En de Wodan, wel daar zijn geen woorden voor. Die is gewoon een natuurtalent. Nog geen twee uur op een snowboard en hij komt gewoon doodleuk de grote piste afgevlogen alsof hij nooit iets anders gedaan heeft. (allez, nu overdrijf ik een heel klein beetje, maar het ging wel echt ongelooflijk goed).
Marjan is ook zeker op de goede weg, nog niet zo ver als de Wodan, maar dat komt zeker in orde. Kluifje is ondertussen een oude rot in het vak, daar moet ik niet veel over zeggen, en Marijke - die dan toch nog voor skien gekozen heeft ipv snowboard, foei! - is ook helemaal mee.
Den Bruno is er ook helemaal mee weg, nen echt snowboarder gewoon.
En Tom en Kimi, wel, die gaan zo snel, dat ze - zoals Wodan zegt - in een wolk voorbijflitsen en je nog slechts een vage schaduw van hen in de verte ziet.
Met andere woorden: wij zijn er klaar voor. En diegenen die er vandaag niet bij waren, wel die hebben die oefening niet meer nodig, die zijn gewoon volleerd.

Blogje ',','

Geen opmerkingen: