woensdag, augustus 27, 2003

Leeg
Empty, vide, leer, etc. Dat is zowat het enige dat ik kan zeggen van het gevoel dat ik kreeg bij het aanschouwen van de ex Planet Internet kantoren in Antwerpen. Er stond niets meer, maar dan ook niets. Enkel aan de wanden en de vlekken in het tapijt, kon je nog zien wat hier vroeger een toffe bende was. Maar geen bureau stond er nog, geen stoel, geen stressbal, niets. En ik kan me voorstellen hoe hard de mensen die hier opgeruimd hebben (waarvoor oprechte dank en chapeau) moeten zoeken hebben, want ik ben er zeker van dat er nog overal restanten van stressbalgevechten te vinden moeten geweest zijn.
Of een verdwaalde frisbee of whatever. Maar geen spoor was er nog van de verwarde, en gezellig rommelige mediaafdeling. Niets meer van systemen of DIA, niets meer.
Ik moest er zijn om de vleugels terug over te dragen naar de huisbaas, en het voelde wel vreemd, maar ja, dat hoofdstuk is voorbij nietwaar. Nu is het Scarlet in Vilvoorde en dat is anders, maar we zullen wel zien wat het wordt. Zo'n zotte bende als Planet zal het nooit worden (toch niet op die manier ;-), maar de collega's vallen wel mee, dus dat kan ook nog leuk worden. En anders wordt ik misschien nog wel ooit full time schrijver. Wie weet. ;-) Een mens mag toch dromen hé, want als je niet meer kan dromen, is het leven gedaan, en daar ben ik nog niet aan toe, nog lang niet.
Blogje ',','

Geen opmerkingen: