donderdag, augustus 28, 2003

En de poort hangt terug
Ttz de pomp hangt terug. Ik denk dat ik ze zelf stuk gemaakt heb, doordat ik ze de vorige keer wat gewrongen erop gehangen heb. Dom hé. Maar ze hebben het mij ook nooit uitgelegd hoe ik het moest doen. Maar soit, ze hangt er weer aan, ikke weer 100 euro armer, maar ja, ze altijd met de hand open en dicht doen, da's ook geen doen. Zeker niet nu het eindelijk weer eens aan het regenen is.
Want mijn hofke kan het gebruiken, alles staat er maar dor bij. Als het nu eens echt zou willen blijven regenen zodat het eindelijk een goed tot in de grond doordringt. Maar dat zullen we moeten afwachten.
Ondertussen nog steeds aan de antibiotica, gisteren nog een dosis van 10 zware pillen bijgekregen. Mijnen teek heeft zijn sporen nog niet opgeruimd. Stoem beest. Ik kan het de nek wel omwringen. Maar dat is dus te laat.
Waar ik me eigenlijk wel aan stoorde gisterenavond, toen ik bij de dokter zat te wachten, zijn die - met alle respect - oudere mensen, die overdag toch niet gaan werken, die daar dan 's avonds komen zitten en dan nog bijna een uur bij de dokter binnenblijven. Kunnen die niet overdag gaan ? Net hetzelfde in de supermarkt, daar heb je datzelfde fenomeen. Geen respect voor een werkende mens.
Pas op, ik heb veel respect voor oudere mensen, daar niet van, maar zij hebben overdag toch ook tijd ? Of is het toch waar dat je eens je op pensioen bent, geen tijd meer hebt. Ik weet het niet, en als alles goed gaat, zal het nog een heel tijdje duren vooraleer ik het te weten kom.
En net nog telefoon gehad van mijn uitgever. De films zijn naar de drukker. Nu is er geen weg meer terug. The point of no return has been reached. Pers wordt verwittigd. RTV zou waarschijnlijk langs komen. Volgende donderdag is er een vers van de pers. Op de Rijnkaai in Antwerpen notabene, recht voor de deur van Planet ;-) In de gebouwen waar ATV zit, daar moet ik natuurlijk naar toe. :-)
De uitnodigingen voor de voorstelling zijn begin volgende week klaar, de zaal is klaar, tappers zijn geregeld (het is wel zelf betalen hé, anders ben ik blut, maar prijzen zullen democratisch zijn), geluidsinstallatie is geregeld, het komt allemaal in orde.
En de eerste perspublicatie is er al : weliswaar in het parochieblad van Heultje, maar daar heb ik toch wel bijna een half blad. Is toch niet niks hé ;-) Jongens, jongens, wat is dit spannend. Binnenkort kom ik met mijn lelijke smoel nog op TV. Dan gaan de kijkcijfers pas de dieperik ingaan. (Op RTV dan hé, de regionale zender van Mechelen en de Kempen, nationale TV zie ik nog niet direct gebeuren, maar het is een begin nietwaar.)
Het wordt een lange, hete, drukke nazomer. Zoveel is zeker. Maar dat houdt het spannend nietwaar.
Blogje ',','

Geen opmerkingen: