zondag, juni 22, 2003

Lazy Sunday afternoon
Om het met de woorden van de Kinks te zeggen. Nochtans zelfs wat gewerkt vandaag. De tafel die ik gisteren tegen roest behandeld heb, geverfd. Ze is bijna als nieuw, hier en daar nog wat bijwerken en klaar is kees.
Maar het hoogtepunt van de dag (van het weekend), was zonder twijfel het schoolfeest van onze Bram. Zoals elk jaar mochten alle leerlingen van de kleuters tot de groten van het zesde leerjaar hun beste beentje voorzetten. Alles hebben we niet gezien, omdat we tussendoor effe terug naar huis gekomen zijn, maar het optreden van onze Bram was natuurlijk de max. Piet Piraat die een dansje aan het doen is op het podium, roeien en wuiven en springen, ongelooflijk hoe die juffen dat die kleine mannen aangeleerd krijgen. En hij heeft zijn best gedaan, onze kleine piraat. Altijd prachtig om te zien. En ondertussen een paar wijntjes gedronken (wit natuurlijk, I'm a white only man, heeft niets met racisme te maken overigens, maar wel met migraine ;-). Tijdens de pauze het even afgebold, en thuis op het terras even aan deel twee van mijn trilogie gewerkt (waarvan deel 1 trouwens binnenkort uitkomt, voor zij die het nog niet mochten weten ;-) Meriumbe
Om dan nadat de laatste drupjes gevallen waren terug naar school te gaan om daar te genieten van een heerlijke barbecue, onder begeleiding van de Retro Music Band van Heultje, waar Bram's vake bastuba speelt. (Of om het met de woorden van onze Bram te zeggen : Vake heeft een grote toeter.)
En dan moest onze Bram natuurlijk nog ravotten met de vriendjes van school, om uiteindelijk doodmoe te zijn. Thuisgekomen enkel nog in bad gestoken, goed geschrobd, pijama aan en in bed. Niet meer gehoord.
Nog wat op het terras gezeten, weerom gewerkt aan deel II. (ik wil het afhebben, dan kan ik aan iets nieuws gaan werken, want het begint weer behoorlijk te kriebelen om iets nieuw te schrijven, de ideeen beginnen bijna uit te barsten :-) En daarmee was die luie zondag weer voorbij. Ik zou het gewoon kunnen worden, zo elke dag mijn tijd doorbrengen. Maar dat brengt spijtig genoeg niet veel brood op de plank, nietwaar. Dus zullen we morgen maar weer gaan werken zeker, klaar voor weer een pak nieuwe uitdagingen. Het weekend was in elk geval goed en heeft deugd gedaan, de week kunnen we dan ook wel aan.
Blogje ',','

Geen opmerkingen: