maandag, februari 02, 2004

Djembe all the way

Djembe all the way

Ik blijf er door bezeten, dat is het minste dat je mag zeggen. Het is een aanrader voor iedereen die eens wil ontstressen en iets anders wil doen. Gewoon rammen (met gedoseerde kracht natuurlijk, niet gewoon met bruut geweld) op een geitenvel. Dat is niet slecht als therapie. Al geeft het niet de antwoorden die je zoekt, het helpt je wel om je hoofd af en toe eens leeg te maken, zodat er ruimte komt voor andere dingen, ruimte voor nieuwe inzichten en de weg naar het antwoord.
En nu ga ik een risico nemen, maar het kan me eigenlijk niet echt schelen. Hier kan je een stukje vinden van hetgeen ik gespeeld en opgenomen heb. En ik moet op voorhand waarschuwen. De klank is niet goed. Het is met een goedkoop microfoontje opgenomen en het klinkt behoorlijk plat, alsof ik op ketels zit te kloppen, maar in het echt klinkt het veel voller en beter. Maar misschien geeft het al een ideetje van wat er kan met een djembe.
Enfin, als het nergens op trekt, ook zo, maar ik zal af en toe hier nog eens iets zetten zodat jullie mijn vorderingen kunnen volgen.

Blogje ',','

Geen opmerkingen: