zondag, februari 15, 2004

Als de rook om je hoofd is verdwenen...

Als de rook om je hoofd is verdwenen...

Dat was het gevoel ten voeten uit dat ik gisterenavond op de KWB kwis in Heultje had. Onze jaarlijkse afspraak met het kwismilieu. En altijd wel leuk. Dat moet ik zeggen. We kennen natuurlijk niet alle vragen, als je maar een of twee keer per jaar meedoet, is dat niet te doen, het zijn altijd dezelfde ploegen die winnen, ploegen die niets anders doen dan een paar keer per week gaan kwissen, die daar op studeren, trainen, de onderwerpen onderverdelen en dus alles weten. En die ook met zes zijn, terwijl wij met vier waren. Wat eigenlijk ook niet eerlijk is en waarbij de jury volgens ons de punten pro rata zou moeten verdelen, maar da's zeker altijd een argument van een ploeg die zo niet kan winnen ?
Enfin, het was wel leuk, maar die rook! Die rook! Niet te doen. Nochtans is er afzuiging in die zaal (ja, rookafzuiging dus...) en stonden er ramen en deuren open, maar ik denk dat ik gisterenavond een heel pakje opgerookt heb. En dat voor een overtuigd en fanatiek antiroker. Nie goe bezig. Absoluut nie goe bezig.
Maar allez, de prijs was wel ok. Twee blikjes Hoegaarden, een flesje Smirnoff Ice en nog een zak chocola. Daar kunnen we het wel voor doen, nietwaar.

Blogje ',','

Geen opmerkingen: