dinsdag, mei 04, 2004

De dag van Dennis Black Magic

De dag van Dennis Black Magic

Tijdens het zappen op VTM terecht gekomen, de door collega Smintjes verguisde tv-zender, een mening die ik over het algemeen wel deel. Waardoor ik in praktijk bijna tot nooit naar deze bron van ergernis voor ons aller Apollo kijk. Maar het kan dus wel eens gebeuren dat mijn zapvinger daar stopt.
Zeker als Dennis Black Magic een auditie bezig is voor een nieuwe porno film. En een koppel - gehuwd, met trouwfoto's naakt genomen - uit Limburg aan het screenen is. En de assistent van dienst kweet zich met veel overgave van zijn taak om de dame een auditie af te nemen. Letterlijk dan, zij mocht hem helpen en hij hielp haar. En daar zijn we toch voor op deze wereld he, om elkaar te helpen ;-)
Het was wel raar om te zien dat onze Dennis eigenlijk ook maar een gewone jongen is. Met weliswaar een niet zo veel voorkomend beroep, maar toch. Als hobby speelt hij in een metalbandje - die eerlijk gezegd helemaal niet slecht klonken - en 's avonds gaat hij moe naar huis, naar zijn mama, naar een gewoon huis - al was zijn BMW niet het gewone standaard model - en krijgt hij voor het slapengaan nog een kruisje van zijn mammie.
Je vormt je vaak een beeld van iemand, dat dan helemaal teniet gedaan wordt door zo'n reportage van den VTM. Vreemd, vreemd, vreemd. Ik begin sympathie voor den Dennis te voelen. Zou Eddy Lipstick ook zo'n el sympatico zijn ? Moet ik eens aan de Joeri vragen ;-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: