woensdag, mei 05, 2004

De concurrentie staat voor niets...

De concurrentie staat voor niets...

Als je de mannen van Versatel bezig ziet op de weg. Amai mijn voeten. Volle gas voorbij steken in de bebouwde kom van Rijmenam. Waar je al een heel stuk maar 50 km/u mag, en deze A4 met grote rode (lelijke) sticker op de achterruit deed zeker een heel stuk meer, veel meer. Zeker nog niet veel geflitst de laatste tijd.
Een gordel dragen vond deze heer ook niet nodig en zijn knipperlicht gebruiken om aan te geven dat hij rechtsaf sloeg al helemaal niet. De arrogantie van die mensen slaat alles.
Eerst doen alsof ze een goed product hebben waarmee ze de mensen een rad voor ogen draaien en dan nog zulk een gedrag vertonen op de openbare weg. Ze zijn echt goe bezig om hun imago de grond in te boren. Een gedrag dat ik - voor zover het niemand in gevaar brengt natuurlijk - alleen maar kan aanmoedigen. Ik hoop echt dat deze heer een dezer een superboete in zijn bus krijgt en hij beboet wordt voor zijn roekeloos en onverantwoord gedrag.
Neh. En ik meen het. Het is ongehoord hoe hij zich gedroeg en dat hij bij de concurrentie werkt, maakt het helemaal onaanvaardbaar.
Maar voor de rest ben ik heel tolerant hoor.

Blogje ',','

Geen opmerkingen: