dinsdag, juli 29, 2003

And now the end is near
I did it my way. Of zo iets zong Sinatra lang geleden. The end is near. We zijn aan het inpakken en gaan verhuizen. We verlaten het pand waar we allemaal heel graag gewerkt hebben. Het heeft iets vreemds, maar dan ook weer niet. De Planet sfeer die er altijd geheerst heeft, heeft het pand al langer verlaten, er zit maar een kleine groep meer en het is niet meer hetzelfde.
Dus maakt het eigenlijk niet zoveel meer uit waar je zit. In Antwerpen of in Vilvoorde. En praktisch is het wel handiger om in Vilvoorde te zitten, want daar zit al de rest. Maar toch zal het vreemd zijn om elke morgen weer richting Vilvoorde te rijden ipv richting Antwerpen. Weer ja, want ik heb al eens 3,5 jaar in datzelfde gebouw gewerkt, maar dan onder de vorige eigenaars. De wereld is klein, de cirkel is rond, maar ja, zoals men zegt, een cirkel is niet rond, maar bestaat uit talloze kleine puntjes. En zolang een cirkel niet rond is, is hij vierkant (of zo iets) en is er toch een begin (en een einde aan).
Waarmee ik niets wil zeggen hoor, men trekke geen conclusies, maar ik ben gewoon in een filosofische bui, dus laat mij maar doen, het komt wel allemaal goed, one way or another.
Maar in elk geval : I did it my way.
Blogje ',','

Geen opmerkingen: