zaterdag, januari 08, 2005

Over breuken en hoe ze proberen te vermijden...

Vanmorgen de echte gips gaan halen om voor de komende vier weken mijn pols een beetje te beschermen en ervoor te zorgen dat ik binnen zes weken kan gaan snowboarden. Maar om herhaling van deze breuk en die van vorig jaar toch trachten te vermijden, ben ik me - na een tip van den Bregt (die helemaal geen beginner is, maar wel het zwaardere werk aanvangt) - nieuwe Snowboardhandschoenen gaan kopen, met ingebouwde polsbeschermers. Van Burton natuurlijk ;-) Die zouden mijn polsen (en vooral mijn tegen die tijd zeker nog gevoelige linkerpols) voldoende bescherming moeten bieden.
En als ik de bescherming niet meer nodig heb, kan die steun eruit, en zijn het gewoon heel degelijke snowboardhandschoenen. Goed hé.
Effe later nog effe de solden ingedoken op zoek naar een goeie fleece en ik ben helemaal klaar om eraan te beginnen.
Als nu Kirsten Nightingale voor een grote EHBO kit zorgt (wat geen probleem zal zijn), zijn we klaar om weer te gaan boarden. ;-) Warth, here we come. :-)

En voor de rest, nog wat gespammed (zie hieronder) en nog een stomme fout (verkeerde merge) in de mail gezet, maar de bedoeling zal wel duidelijk zijn zeker. Enfin, het is voor het goede doel, ik zal mijn deel doorstorten, dus voor de geinteresseerden, bestellen maar (zie hieronder voor meer info).

En in gedachten bij Ingrid en familie geweest, die haar zus ten grave droeg, na een dramatisch ongeval. Het is niet eerlijk in deze wereld, maar dat zal altijd wel zo zijn zeker? In elk geval, heel veel sterkte toegewenst.

Blogje ',','

Geen opmerkingen: