zaterdag, januari 29, 2005

Maar dat was niet de hele zaterdag

Neen, ik heb gelukkig vandaag nog wat anders gedaan dan zo'n 200 of meer belpogingen ondernomen (op een gegeven moment met drie gsm's, een vaste lijn en twee computers) om bij goformusic binnen te geraken.
We zijn ook op koopjesjacht geweest. De solden zijn zo goed als voorbij, maar we hebben nog een paar koopjes kunnen doen. In de Promohal in Bierbeek. Nooit geweest, maar daar steekt iets binnen van kleding voor de wintersport. Veel rommel ook, dat wel, maar ook wel echt deftig materiaal aan - 65 %. En dat scheelt een pak. Dus hebben we twee skibroeken en twee fleecen gekocht voor echt geen geld. Ik had nog wel een skibroek, maar deze is nu een pak beter en dus ben ik er weer helemaal klaar voor. Snowboard, schoenen, broek, fleece en jas zijn helemaal uitgerust om als "nen echte" er tegenaan te gaan.
En na deze koopjesjacht - waar ik onderweg heen en terug constant belde - cross cross omdat den Bram naar een verjaardagsfeestje moest en wij naar een verrassingsfeest van Christiane. Een lid van Cum Amore die 70 geworden was en waarvoor haar kinderen een surprise party gaven in Oevel.
Ze was echt wel verschoten, maar ze vond het wel leuk. En wij ook, met een goede receptie, gevolgd door een heel lekkere barbecue en dan nog een dessertenbuffet. Veel te veel heb ik gegeten (en gedronken), maar dat geeft niet. Maandag ga ik op dieet, in het weekend telt dat niet ;-)
En dan onze Bram nog gaan halen die na het feestje bij zijn neefje en nichtje was gaan spelen en daar nog blijven plakken met - weeral - een lekker glas wijn.
Maar het werd al snel laat en dus maar naar huis, waar een nieuwe aflevering van "Het Eiland" ons op veel gelach vergaste. Die mannen zijn echt goed bezig.
Allez, de Michel een beetje minder en den Bucky (Lucas van den Eynde in een glansrol) heeft het wel een beetje moeilijk met de nogal amateuristische en onervaren aanpak van de Michel, maar het is ook zeer grappig en soms (pijnlijk) herkenbaar ... ;-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: