vrijdag, januari 21, 2005

De Thuisploeg

Heeft u ook meegespeeld? Met deze eerste (maar zeker niet laatste) interactieve kwis op tv? Met de immer grappige (al is het op den duur er wel soms een beetje over) Rob van Oudenhoven en de nog immer charmante, niet aan Rob's flauwe grapjes toegevende, Rani de Koninck.
Wel, wij wel. En het ging verdomd goed. Tot aan vraag 13 hebben we een perfecte reeks gespeeld, maar toen zijn er een paar mis gegaan. Een keer getwijfeld, een keer wist Els het, maar wilde ik toch mijn eigen zin doen, en twee keer gegokt (en mis gegokt). Maar we hebben wel 16 op 20 gehaald. Naar mijn eigen bescheiden mening een heel goede score.
En ge-smsd natuurlijk. En nu gespannen afwachten of we volgend weekend naar ginder mogen gaan of we in de studio onze kans mogen wagen. Maar ik vermoed dat die kans heel klein is. We zullen er maar niet te fel op hopen, maar het is wel leuk. En eens iets anders. Want hoe dikwijls doe je niet zlef mee met een kwis, zonder dat het iets uitmaakt? Heel vaak toch. Wij toch. Maar nu kan het wel iets uitmaken. Leuk.

Blogje ',','

Geen opmerkingen: