dinsdag, oktober 12, 2004

Een kat in een zak kopen, noem ik dat...

De posters van Sloggi en Dim al zien hangen in het land? Met die schaargeklede dames op een rij, met bijna geen textiel aan hun welgevormde bips? En die van Dim met de dames met slang of - meer spieren dan hersenen boerenkinkels - naast hun.
Al eens gelet op de manier waarop die kleren daar afgebeeld staan? Dat is toch je reinste bedrog. Je ziet zo overduidelijk dat die dames niet echt geposeerd hebben voor die foto's, maar dat die kleren er achteraf op gefotoshopped zijn. En hoe dan nog. Je hebt veel verbeeldingskracht nodig om je voor te stellen dat dit echte kleren zijn. Dat dit effectief kleren zijn die je ook kan kopen.
Wat is hier eigenlijk de bedoeling van? Mensen iets wijs maken? Of gewoon de aandacht trekken met een paar halfnaakte vrouwen, gewoon om het merk bekend te maken? Ik weet het niet, maar als je dat ziet, dan weet je nog van geen kanten hoe die lingerie er nu echt uitziet. En daar gaat het toch over als je iets koopt, niet? Want anders koop je gewoon een kat in een zak. Of is het in dit geval een poes in een slip? ;-)
In elk geval, geef mij maar de reclames van Schiesser, daar zie je tenminste dat het echt is wat je koopt, en niet een vrouw met kleren zoals ze er misschien zouden uitzien, maar waarvan je niet weet wat het is. Laat staan dat de vrouw zelf echt is.
Maar ondanks deze kleine kritiekjes heb ik eigenlijk toch geen probleem mee hoor dat dit soort posters het landschap versieren ... :-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: