maandag, augustus 16, 2004

Het is hier zalig !!!!!!!!!

Voor zij die het nog niet wisten, we zijn er weer even tussenuit. Terug naar de Zwitserse bergen, die wondermooie, schitterende, adembenemende bergen. Naar Saas-Fee, in Wallis. Ik kan van hier geen links invoegen (Cybercafe, Opera onder Mac met een QWERT keyboard), maar het belangrijkste zal wel lukken.
We zijn vrijdag naar Mulhouse vertrokkenm waar we overnacht hebben om dan zaterdag hier aan te belanden. En het zicht is echt waar adembenemend. We waren in april al in Saas-Grund geweest en dat was ok, maar als stadje is dit nog beter.
Gisteren zijn we met de gondel naar Spielboden geweest, naar de marmottenberg (en er toch twee gezien), om dan te voet terug naar beneden te komen. Een tocht van bijna drie uur, wat voor de kleine beentjes van onze Bram een hele prestatie is. Maar een goede plons in het zwembad met brubbelbad en een bezoekje aan de sauna kan wonderen doen. Het hotel (Romantik Hotel Beau Site in Saas-Fee) is ook meer dan in orde. Ik zie het al gebeuren, ik ga weer een stukje meer moeten dieeten om dat er allemaal af te krijgen, maar als we nu terug zijn, wordt het water en brood.
Maar zover is het nog niet. Want vandaag zijn we terug gegaan naar onze skipiste van april: Kreuzboden en Hoh-Saas in Saas-Grund. Met de gondel naar helemaal boven in Hoh-Saas waar we een zicht hadden op 14 +4.000 meter toppen. Dan voel je je pas echt klein. Dan met de gondel terug naar Kreuzboden en dan weer te voet naar beneden. Wederom een lange tocht, maar echt ongelooflijk mooi. Om dan het stof weg te spoelen in het zwem- en broebelbad en sauna.
Het weer is tot nog toe fantastisch geweest, stralend blauwe hemel, aangename temperatuur, kortom, kan niet beter. Morgen zou het iets minder worden, maar overmorgen terug goed. Meer moet dat toch niet zijn?

En voor al degenen die moeten werken: als ik boven op de deze fantastische bergen naar de adembenemende omgeving zit te kijken, zal ik eens aan jullie denken, maar niet te veel ook niet he ;-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: