maandag, maart 15, 2004

Ze zijn zo lief meneer....

Ze zijn zo lief meneer....

Neen, niet de prostituees uit het oosten, de misbruikte en arme meisjes die met mooie beloften naar hier gelokt worden. Neen, ik heb het niet over hen. Waar dan wel over ? Wel over de Telenet installateur. Die is zo lief, die installeert je Internet met zoveel liefde en plezier, die maakt je jarig kind gelukkig, eet een stukje taart mee en laat zich schminken in leeuw. Net als je dochtertje.
Wel, hoe mooi is dat niet? Dat is toch echt lief he. Je zou Telenet toch al bijna nemen, alleen al omdat er zo'n vriendelijke meneer aan huis komt. Ik vraag me af of de bakkers, de melkboeren en de facteurs (die altijd twee keer belt) hier zo gelukkig mee zijn. Want ze verliezen hun rol als bevrediger van eenzame huisvrouwen. Als dat zo verder gaat, zijn ze hun job kwijt. Dan neemt de Telenetinstallateur hun rol over en zullen zij binnen de korste keren een spoor van nageslacht achterlaten.
We hebben de babyboomers gehad, we hebben al een paar keer gehad dat negen maanden na een sroompanne er een opstoot aan bevallingen was, wel ik denk dat er nu negen maand na het bezoek van de Telenet installateur ook een opstoot aan bevallingen gaat zijn. Je gaat zijn spoor zo kunnen volgen.
Dat hebben die mannen van Mechelen goed gezien, zelf zorgen voor hun nieuwe klanten. Al zullen ze daar wel effe op moeten wachten, maar een goed ondernemer kijkt altijd vooruit he. Al is zo'n zestien jaar in de telecom iets zoals dertien miljard lichtjaren voor het licht van de oerknal naar de Hubble telescoop. Of zo iets. ;-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: