dinsdag, maart 30, 2004

Champoussin revisited

Champoussin revisited

Na twee dagen Vercorin was het de beurt aan Champoussin. Hetzelfde Champoussin waar vorig jaar ook de laatste Planet ski uit de geschiedenis heeft plaatsgevonden. Maar niet getreurd, dit jaar was het de geboorte van de eerste Scary ski. Met twaalf Scarlet, ex-Scarlet, Telenet, Besite, Ex-proximus, neo-Scarlet en twee Philip Morris medewerkers. Maar waar ze ook werkten, een ding hadden ze allemaal gemeen, een beetje prettig gestoord en klaar om er een leuke vakantie van te maken.
En dat is het geworden. Met heel veel ski en snowboard fun (deze keer met polsbeschermers, en dat ging heel vlot), veel zwemplezier (al was het water net een tikkeltje te koud), veel saunagenot (al mocht ook die een ietsje warmer), heel veel lekker eten, nog veel meer lekkere dranken, menig partijtje eightball, en heel veel plezier en gelach.
Het was in orde, dat mag gezegd. En het snowboarden zelf, wel dat ging een heel stuk beter dan vorig jar. Wat natuurlijk normaal is na vijf dagen op de sneeuw, al was die niet elke dag even goed. Eerste dag was ie heel goed. Tweede dag redelijk, maar was ijzig. Derde dag regende het en was het niet fantastisch, maar dan is het beginnen sneeuwen, en was de piste de volgende dag ideaal. En de volgende avond is het weer beginnen sneeuwen en heeft het de hele volgende blijven sneeuwen. Even met de snowboard door de diepsneeuw glijden, snel een bochtje nemen en volle gas naar beneden. Meer moet dat toch niet zijn.
En dat mijn pols al die tijd gebroken was, heeft de pret niet kunnen drukken. De aprĨs ski was ok, al heb ik de laatste avond gepast. Ik was al moe en moest de volgende dag nog veel rijden, maar als ik de foto's van die fuif zie, heb ik er wel spijt van. Maar die ga ik hier niet publiceren, daar zijn ze niet allemaal voor geschikt ;-)
En nu zijn we dus even weer thuis, tot de volgende snowboard vakantie. Met de gips dan wel, maar dat moet kunnen, nietwaar :-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: