maandag, juni 06, 2005

In the jungle, the mighty jungle

the lion sleeps tonight. Enz. We zijn dan niet echt naar de jungle geweest, maar we hebben zondag wel tussen de leeuwen gereden. En tussen de loslopende giraffen, die de weg versperden, tussen de neushoorns, de apen, de herten, en nog veel meer van dat soort wilde en minder wilde dieren.
In de Beekse Bergen. Echt een aanrader. Je kan er een hele dag rondtoeren in de safari op verschillende manieren. Met de auto - verboden uit te stappen, dieren te voederen en zeker bij de leeuwen ramen te openen -, met de autobus - zelfde regels -, met de boot - iets minder gevaarlijk, je zit ver van de dieren en ziet ze vanop het water bezig -, of te voet - en ook dat is aan te raden. Natuurlijk kunnen tijdens de wandeltocht de dieren niet aan je, maar je ziet dingen die je met de wagen, boot of bus niet ziet.
Kortom, een ideale manier om een dag door te brengen op een leerrijke en aangename manier.
Enig minpuntje misschien: de zeer uitgebreide keuze aan eten in de Nederlandse klasserestaurants. Je kan kiezen tussen een worstebrood (zeer lekker overigens), een curryworst, een kroket of een pak friet. En oh ja, broodjes en een broodje Unox waren er ook nog ;-).
Maar voor de rest geen klagen hoor. :-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: