zondag, september 05, 2004

Een etentjeee, in het Zuiderhuisjeeee, in Noorderwijkjeeee, met Cum Amoretjeeeee

Voor diegenen die nu de wenkbrauwen fronsen van: "Wat heeft hij nu weer aan de hand of is hij nog niet nuchter?", wel het antwoord op vraag twee is wel ongeveer: "ja" ;-) en het antwoord op vraag één is:
We hadden gisterenavond een etentje met één van de koren die Els dirigeert, Cum Amore uit Morkhoven, en dat ging door in het Zuiderhuis in Noorderwijk. Ik was er nog nooit geweest, maar het viel heel goed mee. En het is daar gigantisch groot. Meer dan tweehonderd mensen zaten daar tegelijk te eten en al bij al vielen de wachttijden behoorlijk goed mee. Uiteraard ben je niet gehaast op zo'n etentje en komt er eerst de drank, een stukje brood, wat versnaperingen, waardoor het allemaal heel vlot gaat.
En met dat de drank vaker komt, worden de conversaties ook steeds vlotter. En vlotter, en vlotter, tot ze dat punt bereiken dat ze weer net iets minder vlot worden ;-)
En tot Bart Peeters en Hugo Matthysens hun intrede doen met hun typetjes uit de Gamma in het Peulengaleis in de gedaante van onze Dirk en onze Luc en iedereen de helft van de tijd onder de tafel ligt van het lachen en ik er de hik aan overhou.
Het was met andere woorden een meer dan geslaagd, all inclusive, en gezellig feestje met de zangers, zangeressen en aanverwanten van het wereldberoemde, maar nederig gebleven Cum Amore uit Morkhoven. :-)
En het weet, oh dat weer, zo zouden we weer moeten gehad hebben in de zomer. Tot 01u30 hebben we daar buiten onder de sterrenhemel gezeten. Het was niet echt warm meer, dat geef ik toe, ik kon het zweet onder controle houden ;-), maar ik ben ook niet bevroren. En hoe vaak hebben we dat deze zomer mogen meemaken ?

Blogje ',','

Geen opmerkingen: