maandag, september 27, 2004

Chili & Argentie, here I come

Dat was heel lang de nick van een neef van Els op MSN en ja hoor, hij is er nu. Den David zit al een week nu bijna in Argentinie en gaat vandaag de boot op voor vier dagen. Een tocht van vier dagen van Puerto Montt naar Puerto Natales. Kijk even op deze site, daar staan prachtige beelden van de natuur, de omgevind, etc.
Zoals ik al zo vaak tegen hem gezegd heb: ik ben stikjaloers, en met het zien van deze beelden, werd dat er niet beter op ;-). Maar ik gun het hem natuurlijk van harte.
Net zoals de Paul die heel binnenkort voor zes maanden de Aziatische jungle intrekt. Ook om stikjaloers op te worden, maar ja, je kan niet alles doen in dit leven he. Zijn avonturen kan je alvast hier volgen. Waar nu nog enkel een teller staat die de tijd aangeeft tot het vertrek, maar binnenkort komen hier de verslagen en foto's te staan.
Ze hebben allemaal groot gelijk dat ze dat soort reizen maken. Als onze Bram wat groter is, gaan we ook terug verder van huis. Als Els een paar pilletjes slikt voor het vliegtuig, zal de rest vanzelf wel komen ;-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: