zondag, juli 25, 2004

Druk weekendje achter de rug

Heel veel rondgecrost, heel veel ijsjes gegeten en heel veel klusjes gedaan die al lang op het programma stonden. Naast natuurlijk de obligate keerpartijen op mijn nieuwe klinkers. Als ik 's avonds mijn ogen sluit, zie ik nog altijd klinkers voor mijn ogen. Maar het begint te beteren, het aantal gaatjes begint te zakken, dus het komt in orde. Het komt goed.
Zaterdagvoormiddag eerst nog boodschappen gedaan, op zoek naar uitnodigingen voor een feestje van mijn moeder, maar die hebben ze blijkbaar niet veel, van die kaarten zonder tekst op om zelf een uitnodiging op te zetten. Maar gelukkig hebben ze dat wel nog op Heist met. De zondags rommelmarkt in Heist-op-den-Berg. Wereldberoemd en met massa's volk. Alwaar wij ook twee nieuwe visjes voor onze Bram gekocht hebben. Hopelijk houden deze het langer uit dan de vorige.
Maar terug naar zaterdag. Na het bezoek aan Herentals nog langs de Marco in Westmeerbeek, een grote doe het zelf zaak, voor een nieuwe ladder. Van 5,5 meter. Om onze wingerd, die naarstig zijn weg zoekt langs de muur te verhinderen van onder de plannen te kruipen.
Om na het eten aan de nieuwe brievenbus te beginnen. De oude, die in een paal van de poort zit, was rot. Het deurtje dan. En wat lag er al vier jaar op onze zolder ? Juist, een op maat gemaakt deurtje voor deze eigenste brievenbus. Hoog tijd dat die er in kwam, niet?
Ondertussen de garage nog opgerommeld, gesnoeid en opgeruimd en de brievenbus afgewerkt. Het deksel van de mazoutput ontroest, enzoverder, klusserdeklusserdeklus.
En dan, de climax, nog een toerke met Bram zijne nieuwe aanhangfiets. Die met een buis aan mijn zadel hangt en dus maar één wiel heeft, maar door een ingenieus systeem rijden we dus met drie wielen en twee trappers. En geloof me, als hij doorduwt, gaan we zeer snel vooruit.
Om in Morkhoven natuurlijk een ijsje te gaan lekken. Wat we vrijdag in Wiekevorst, in het Goorhofke gedaan hebben en zondag in de 'lekdreef' in Averbode.
Zou dat niet genoeg zijn met mijn dieet?
Enfin, het was weer leuk dit weekend, en nu komt de werkweek. Hoop dat die ook zo leuk wordt...

Blogje ',','

Geen opmerkingen: