zondag, maart 19, 2006

Mooie blinkende bollen...

Beeldje Zoals het elke goede Belg betaamt (of zoiets) zijn we zaterdag ook eens naar het vernieuwde atomium gaan kijken. De mooie blinkende bollen gaan bekijken. En het moet gezegd: ze blinken fantastisch mooi. Maar de binnenkant viel eerlijk gezegd wat tegen. Eigenlijk is daar binnen nie veel te zien. Maar het zicht van boven over Brussel is dan weer wel fantastisch. Al was het een beetje mistig boven Brussel, toch was het best mooi om zien. Maar niet om elke maand, zelfs niet elk jaar te doen. Maar we zijn er geweest.
Beeldje Voor ons bezoek nog effe iets gaan eten in restaurant Kip Kot in Bruparck. Alwaar de baas het behoorlijk op zijn zenuwen kreeg omdat het zo druk was in zijn zaak. Iets wat ik absoluut niet snap. Ik denk dat in deze dagen van vogelgriep, een eigenaar van een kiprestaurant dat bomvol zit, eigenlijk niet moet klagen dat het zo druk is. Hij moest op zijn blote knietjes neervallen, en de heer (of Allah in zijn geval denk ik) danken dat het zo goed gaat. Maar soit, dat is dan mijn mening hé.
En als afsluiting zijn we dan nog effe via de luchthaven van Zaventem gegaan om de vliegtuigen effe te bekijken. Leuke zichtjes voor onze Bram. En we hebben er net één zien opstijgen vanuit restaurant Wing Tips.
En voor de rest: rustig aan, gaan wandelen lopen, en lekker gegeten en vooral: niet te veel gewerkt van 't weekend. En nu zit het weekend er weer op.
Maar: nog 2 weekjes werken en we kunnen weer gaan skien/snowboarden. En dat houdt ons recht, nietwaar. :-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: