maandag, oktober 27, 2003

Een stralende dag
Ongelooflijk wat voor een schitterend weer het hier is aan de kust. Wellicht is het dat in het binnenland ook wel regelmatig tijdens de week, maar dan zit ik gevangen in dat grote pand in Vilvoorde, en merk ik niet veel van hoe het buiten gesteld is. Nu zijn we bijna de hele dag buiten en zien we wel hoe de zon stralend aan een helderblauwe hemel staat. Hoe ze vanavond bloedrood ondergegaan is in de heldere zee, met slechts een paar slierten verspreide wolken, die er niet in slagen de zon ook maar iets aan kracht te doen inboeten.
Schitterend gewoon. Ik had maar van één ding spijt : dat ik mijn fototoestel niet bijhad, want het was een adembenemend zicht. Als het morgen nog zo weer is, zal ik mijnen Canon zeker bijhebben.

En voor de rest : niet veel te melden. Heel veel gewandeld, tot in Westende en terug, en dan nog eens drie keer de den toer van Oostende zelf : van het Casino over de dijk naar de jachthaven, daar door de winkelstraat naar het Wapenplein en dan terug. Voormiddag zonder buggy, en onze Bram superflink gestapt, namiddag met buggy, want hij was groggy. Hij heeft vanavond bijna een uur geslapen in zijn buggy en dat is echt niet van zijn gewoonte. Dat wil zeggen dat hij echt aan het einde van zijn latijn is. En dus gaat hij subiet slapen, en gaan wij nog wat tv kijken en ik in 'De Kat in het aquarium' van John Vermeulen lezen. Heb al een stukje gelezen en het smaakt naar meer. Dus lees ik verder.

En morgen hopelijk nog zo'n dag. Het doet echt deugd, verdorie, het doet echt deugd :-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: