woensdag, juni 14, 2006

The 'That' in Take That

Zo omschreef onze goeie vriend Robbie Williams zichzelf gisterenavond in een broeierig warm en uitverkocht Koning Boudewijnstadion, alwaar we een - naar mijn bescheiden mening, maar ook die van mijn gezelschap en anderen die op het concert aanwezig waren - zeer goed concert mochten bijwonen.
Het geluid zat in het begin niet zo goed, maar dat nemen we er wel bij. Show zat goed in elkaar en de Robbie had er duidelijk zin in. Hij moet gezweet hebben als een varken (zoals ze bij ons zeggen), maar dat liet hij niet aan zijn hart komen. Hij ging ervoor en ambiance was er.
En die schermen, amai die schermen, ben er nog niet goed van, zo scherp. Echt indrukwekkend. Na een paar nummers zat het geluid goed (toch naar KBS normen) en was Robbie zich goed aan het amuseren. En de rest van de 60.000 aanwezigen ook.
Vooral de jonge dame uit Brugge die heel gewillig op het verzoek van herr Williams inging om zich van haar kleding te ontdoen en met de borsten bloot op het groot scherm verscheen. Waar ze duidelijk niet op gerekend had, want ze schrok wel even. Maar daar had ze maar eerder aan moeten denken hé.
En dat de Robbie ne grote Queen fan is (zoals yours truly), werd ook duidelijk, al voor het concert begon, en ook tijdens het concert, waar de meeyell kreten ? la Freddie Mercury niet uitbleven.
Wij zijn tevreden naar huis gekeerd, en droog gebleven. Alleen was de metro nogal warm, maar eens we aan den Botanique eruit stapten was het frisser en droog en konden we, langs de Ultieme Hallucinatie, waar we voor het concert nog lekker waren gaan eten, huiswaarts keren.
Maar dat viel tegen voor mijn medeconcertgangster. Eén uur file op de E19 om 1 uur 's nachts. Je zou voor minder lastig worden. Bij mij was het gewoon druk, maar de E19 is echt een te mijden baan tegenwoordig.
Maar het concert was goed en het is droog gebleven, iets wat ze vanavond niet hebben kunnen zeggen denk ik.

Blogje ',','

Geen opmerkingen: