maandag, juni 12, 2006

Lang leve de zon...

Amai, wa was da? Zo'n weekend. Zalig toch. Stralend weer, tropische temperaturen. Perfect. Vrijdag al op tijd begonnen met lekker en gezellig te gaan eten in Hombeek. Om dan na nog een paar uurtjes werken terug richting Mechelen te trekken om daar een terrasje te doen aan het station. Om dan naar huis te gaan en daar terug op het terras te belanden met een goed glas wijn in gezelschap van vrouw en kind. Wat moet ne mens nu meer hebben?
Ne Barbecue natuurlijk. Ne nieuwe zelfs. En die is zaterdag ingewijd. En bakken dat die doet. Niet te doen. Een beetje hevig, maar da went wel.
En zondag nog een verjaardagsfeestje. Het kon niet op.
En het weer bleef zalig. Al hoor je nu ook af en toe mensen klagen dat het te warm is. Verdorie, die belgen zijn toch nooit content? Ja, natuurlijk is het warm (zeker als je 1,5 uur in een trein zonder airco in panne staat ergens ten velde.), maar we hebben wel heel lang op dit weer geroepen hé. Dan moeten we nu niet klagen.
Alles is toch veel mooier als de zon schijnt! Het weekend duurt gewoon veel langer als de zon schijnt.
En na een dagje werken vanavond nog wat verder aan de buxus geschoren (het duurt dit jaar precies langer dan vorig jaar, misschien omdat ik het nu nipter doe en het resultaat ook beter is? :-), en morgen naar de Robbie Williams. Jawel, naar de Robbie. Woeha. Laat maar komen.
Ik hoop maar één ding. Dat de weergoden wachten met sproeien tot wij terug in de auto zitten. Maar ook daar gaan we niet over klagen hé :-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: