woensdag, juli 06, 2005

Relax man

Niet veel te melden, rustig aan. Het is vakantie. Gisteren was het weer niet echt fameus, zeg maar rotslecht tot ergens in de namiddag. Maar Bram en zijn vriendjes hebben zich toch wel geamuseerd. Voormiddag op het appartement gespeeld, tv gekeken en op de computer gespeeld, en namiddag een bezoek gebracht aan Earth Explorer. Echt wel de moeite waard. Al ben je er vrij snel rond, het is toch wel de moeite en interessant.
En tegen dat we er buiten kwamen, scheen de zon. Nog één buitje is er gevallen nadien en dan was het droog voor de rest van de avond. Maar wel een strak briesje waardoor het geplande vuurwerk niet is kunnen doorgaan. Spijtig, maar ja, we hadden zaterdag al een vuurwerk gehad hé. En maandag is er weer eentje.
Gisteren afscheid genomen van Bram's vrienden. Ik denk dat ze het echt wel leuk vonden, den Bram (en wij) in elk geval zeker.
Vandaag was het echt wel goed weer, voormiddag niet te warm, maar wel droog, namiddag echt warm en zonnig. Al hebben we een redelijk stuk van de dag binnen door gebracht, maar niet op het appartement, wel in de Bottarga en bij Vandenberg (stamcafé van Herr Seele, die hier trouwens een tentoonstelling heeft in de Gaanderijen en hier veelvuldig pleegt rond te wandelen). Het eerste om te eten, (lekker, lekker, gepocheerde kabeljauw, met nog vanalles), het tweede om een Cr?pe Suzette naar binnen te werken. Jummie jummie.
Ik denk dat ik binnenkort grotere kleren moet gaan kopen als dit zo verder gaat.
En ook weer een flesje wijn gekraakt vanavond, met de nodige schnabbeltjes. Het kan niet op.
Maar het is vakantie hé, dan moet dat kunnen.
Voor de rest niet veel te melden. We doen nog wel andere dingen ook hoor, maar het is vooral veel wandelen, relaxen, nietsdoen, in het zonneke op een bank bijna in slaap vallen en dan de rest van de wandeling half slapend doorbrengen. Wat kan het leven toch mooi zijn :-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: