zondag, oktober 01, 2006

Da weekend...

Verdomme, het is alweer voorbij. Niet te doen hoe snel dat vliegt. Was nochtans goed begonnen. Op het werk vertrokken met een knaller van nieuws die iedereen effe deed duizelen (maar wat het was, kan ik hier niet uit de doeken doen, beroepsgeheim of een ander goed excuus...), om dan in het mooie Rumst een eerste glaasje (glaasjes) wijn van het weekend te gaan nuttigen, op een gezellig terras met zicht op een mooie tuin in goed gezelschap.
Maar lang mocht de leutte niet duren, want om 20u werd ik bij mijn tandarts verwacht voor de herstelling van een herstelling die niet lang gehouden had. Hoop dat de vulling het deze keer langer dan vier dagen uithoudt, anders mag die tand er helemaal uit voor mijn part.
Bijna een uur werk had die, waardoor het ruim negen uur was voor ik bij vrouw en kind in de zetel kon kruipen om gewoon niets meer te doen.
Iets wat van zaterdag niet gezegd kon worden: Heel veel gedaan:
  • de detector van onze lamp aan de achterdeur vijf meter opgeschoven omdat die onder invloed van onze met blauwe regen overgoten pergola de ganse nacht aan bleef. En da's niet goed voor het milieu en onze portemonnee. Heb wel een paar draden zondag moeten verwisselen, want het werkte niet helemaal, maar da's nu in orde ;-)
  • de buxusbollen een een stuk van de buxushaag geschoren
  • de beuken geschoren
  • de buitenkant van onze coniferenhaag geschoren
  • de graskant aan de buitenkant van de haag geschoren
  • boodschappen gedaan (mijn DVD's van De Parelvissers uit (in) De Standaard gaan halen)
  • opgeruimd
  • en mijne rug en nek bijna helemaal om zeep geholpen.

Een vijftal whiplashes uit het verleden hebben mijn nek en rug iets gevoeliger dan normaal gemaakt en dit soort werkzaamheden waar je met zwaar materiaal in slechte houdingen staat, helpt daar niet aan.

Soit, ben blij dat dat stuk al gedaan is, maar er wachten nog heel wat metertjes buxus haag en nog de voegen van onze ramen die moeten vernieuwd worden. Maar dat is voor volgend weekend.

En toen werd het zondag: de dag des heren. De dag om uit te slapen, mijn administratie wat in orde te maken, een wandelingetje te doen ('t was nog altijd goed weer), gaan eten bij de schoonouders, den Bram naar de Chiro gebracht en op kooptocht in Westerlo, waar de winkels open waren. Een nieuwe broek gekregen bij ons Monique van Moda Eros (mijne stamwinkel of hoe noemen ze dat), ene gaan drinken in Hotel Geerts op de grote Markt, ne pannekoek naar binnen geslagen, aangeboden door de plaatselijke middenstand en een bezoek gebracht aan Het vijfde Seizoen, in het kader van de open bedrijven dag.

Waarna het weer huiswaarts ging, onderweg den Bram - moe maar voldaan - oppikkend bij de Chiro en naar thuis wat genixt, gezapt, gegeten, gelegen, Bram zijn zelf gemaakte Pokemon tekeningen gekeurd en goedbevonden, gesurft, beetje naar de 0110 concerten gekeken en nu deze blog aan het schrijven.

En morgen: morgen is het weer werken, ben benieuwd hoe de bom van vrijdag verteerd gaat worden. Enfin, we zien wel, of het nu beter zal zijn weet ik niet. Het zal in elk geval anders zijn, en het zal druk worden, maar ja, dat hoort er bij hé.

Life goes on. We moeten vooruit. We zien wel wat er komt...

Blogje ',','

Geen opmerkingen: