woensdag, november 16, 2005

Anouk

Gisteren in het Sportpaleis naar de Nederlandse superrockster Anouk geweest. Had van het concert van vorige week nogal gemengde commentaren gehoord en was dus zeer benieuwd.
Awel: ik vond het behoorlijk goed. Bijwijlen behoorlijk hard. Dat wel. Maar dat heb ik ook wel graag. Al had ik de indruk dat veel bezoekers het niet zo hard verwacht hadden. Ze waren allemaal aan het wachten op Girl, Lost, Sacrifice en uiteraard Nobody's wife. Die uiteraard ook supergoed waren, maar de rest - met heel veel songs uit Hotel New York - was ook super.
Die meid kan rocken, amai. En zingen. Kippenvel krijg je daarvan. Het is geen kippensoep, maar verdorie als die zingt, gaat het door merg en been. Zuiver, goed, prachtige stem. Af.
Het podium in het midden was niet altijd even geslaagd, ze staat natuurlijk veel met haren derri?re naar een groot stuk van het publiek gekeerd, maar op zich was het niet zo erg. De muziek was goed, de ambiance ok (al was het publiek een beetje tam) en Anouk wist van geen ophouden.
Bisnummers zijn er niet geweest, maar ze heeft wel bijna 2,5 uur non stop gespeeld, dat doen er ook bitter weinig.
Ik ben dus een tevreden mens. Zeker weten.
En het volgende is Coldplay op 30/11. En zaterdag gaan we proberen tickets voor Robbie Williams te pakken te krijgen.

Let's rock!

Blogje ',','

Geen opmerkingen: