maandag, juli 30, 2007

Tha weekend...

Wel, het was een afwisselend weekend. Wat een weer. Merde! Gaat het nu eindelijk eens beter worden? Ben dat rotweer zoooo beu.
Vrijdagavond nochtans goed begonnen op de Vismarkt in Mechelen waar de verjaardag van Kluifje gevierd werd. Buiten in het zonneke. Was nog best warm. En vooral gezellig.
Zaterdag, wel de voormiddag was weg aan slaap. Maar dat is dus hoegenaamd geen probleem. Deed deugd, amai, deed deugd. Rug en nek reclameerden wel van zo lang te slapen, maar dat nemen we er graag bij.
Niet té veel gewerkt zaterdag (maar een uur of drie :-) en dan de tuin in gevlogen, kantjes maaien (tot mijnen draad weer overbelast werd en die laatste 20 meter er over schoten), wat gesnoeid, bijgebonden, etc. De tuin is weer beetje toonbaarder.
En dan 's avonds naar de Wimpefeesten. Niet te veel volk, slecht weer, regen, drassig, enfin, maar wel gezellig.
Zondag terug, er werd een kindje gedoopt van vrienden, maar ook nu wou het weer niet mee. Is voor de rest een heel luie zondag geworden, relax, nie veel doen, The Empire Strikes Back samen met de Bram verder bekeken en 's avonds een uitstapje naar Lier. Het Zimmerplein effe bezocht. Vreemd, het was 30 jaar geleden dat ik daar geweest was, maar toch wist ik de weg er nog naar toe. Moet een grote indruk op mij nagelaten hebben. Mooi pleintje, gezellig, maar toch op de Grote Markt iets gaan drinken.
En dat was het weekend. Niet spectaculair, maar deed wel deugd. Heb terug beetje rust gevonden. Was nodig...
En nu nog wat werken, want dat moet ook gebeuren hé :-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: