zondag, juni 24, 2007

Keelpijn, Roefel, zee, schoolfeest en kermis

Met andere woorden: een heel druk weekend. Zaterdag is onze Bram naar de Roefeldag geweest. En het was superleuk. Hij was zooo content en moe. Volgend jaar doet hij opnieuw mee, dat heeft hij al beslist.
Ondertussen wij naar de zee. Was ook leuk én spannend... En binnenkort meer van dat.
De avond was rustig, Pretty Woman voor de 500ste keer, en, noem me een softie, maar ik blijft het wel een leuke film vinden (al was het maar voor de pretty, pretty woman.)
Zondag ochtend op keuken kruk speurtocht gegaan, verschillende winkels gesloten, maar in de Prima lux wel onze goesting gevonden. Alleen: ze waren waarschijnlijk niet in stock en levertijd is drie maanden. En daar hadden we geen zin in. We zien wel op ze nog leverbaar zijn.
In de namiddag was het schoolfeest. Gelukkig is het niet helemaal uitgeregend, maar veel scheelde het niet. Allez, al bij al viel het nog mee. Maar leuk is het toch niet, met alle paraplu's en regenweer.
En met een springkasteel dat in elkaar aan het zakken is onder het gewicht van een paar grote loebassen die het nodig vonden om boven op het springkasteel te klimmen, daarmee de wanden naar beneden drukkend en de klein mannen die daaronder staken verpletterend. We kwamen net op tijd om dat te zien en mijn keel doet nog pijn van het brullen tegen die mannen om als de bliksem te zorgen dat ze daar af waren. Waardoor die klein mannen gelukkig veilig - alleen een beetje geschrokken - eronder uit konden kruipen. Eind goed, al goed, maar dat was niet voor herhaling vatbaar.
Enfin, nog wat schokkerig van de emoties richting Schakkebroek kermis getrokken, waar we ook weer zo goed als droog gebleven zijn, en onze Bram zijn verzameling prullarie weer danig uitgebreid heeft. Nog een oude kameraad tegen het lijf gelopen, was heel lang geleden.
En dan nog effe langs de start van een nieuw project dat nu helemaal van de grond lijkt te komen. Het worden dus de komende tijden nog veel drukkere tijden dan tot nu toe. Maar ook spannend, leuk en ongelooflijk uitdagend.
Binnenkort meer hierover. Als ik tijd heb, zal ik hier over berichten. En anders ook :-)
En laat het mooie weer nu maar komen. Alsjeblieft heel snel.

Blogje ',','

Geen opmerkingen: