woensdag, april 11, 2007

Terug van weg geweest...

Dit had ik nog beloofd, een update van de holiday. Ik ben er dus weer. Effe wezen genieten - met een grote G - van de verse sneeuw, de zalige zon, en de perfecte pistes in Vals & Kronplatz, in Zuid-Tirol, Noord Italië. In de Dolomieten of zijn het nu de Alpen?
In elk geval, met gebruik van de Super Dolimiti Skipas hebben we zes dagen ten volle genoten van alles.
Verbleven in een rustig hoteletje (tot het overspoeld werd door Italianen ;-), in het rustige, maar mooie Rio di Pusteria, aka Mühlbach.
En de sneeuw was er. Bijna elke dag verse sneeuw, behalve de laatste twee dagen, toen was er alleen maar stralende zon. Wij hebben ongelooflijk veel geluk gehad met het weer en de sneeuw, de beste van het hele seizoen, volgens de lokale bevolking. Zij die voor ons of na ons kwamen of komen zullen minder geluk hebben.
Maar onze groep van dertien - neen, zeker geen ongeluks getal - heeft er ten volle van genoten. Dat vraagt gewoon om herhaling :-)
Denk dat de plannen voor volgend jaar binnenkort al gaan ingevuld worden ;-). Die van dit jaar zijn gemaakt in een zwembad in de stralende juli zon in Toscane. Waar het dit jaar zal gebeuren, weten we nog niet, maar komen zal het ;-)

Blogje ',','

2 opmerkingen:

Anoniem zei

en waar heb je vertoefd in Toscane. Wij gaan voor het tweede jaar op rij naar een klein dorpje niet ver van Volterra.

Blogje zei

Wij zelf zaten in Montecatini Terme (niet echt landelijk), maar vrienden van ons zaten in http://www.agriturismo.com/ilpicchio/index.asp en daar was het wel prachtig. Niet ver van Volterra, want daar zijn we toen ook geweest :-)