donderdag, november 16, 2006

Nou, dat is leuk...

Beeldje Wou daarnet mijn Proton kaart opladen via het internet. En met behulp van zo'n C-ZAM PC (usb) toestelletje dat ik me ooit aangeschaft heb. Omdat ik geen zin had om altijd naar een bancontact terminal te lopen om dat ding (de chipknip zoals ze in Olland zeggen) op te laden.
Maar wat blijkt: dat gaat niet meer. "Eind van het herladen van Proton via C-ZAM/PC"
Leuk, verdomd leuk. En nu? Wat moet ik nu met dat ding doen? Weg gooien? Op Ebay zwieren? Of bij mijn verzameling 'oh, wat was dat ooit een leuk gadget en wat waren we blij dat we dat toen als eerste hadden om mee te spelen maar waar je nu gene ene reet meer mee kan aanvangen'-hebbedingetjes gooien?
Ik denk het. Zal zoiets worden. Want wie wil dat nu nog kopen op Ebay? Als je er niets meer mee kan doen. Anderzijds wordt er heel wat aangeboden en verkocht daar waarvan je je het nut kan afvragen.
Maar ik vind het in elk geval niet leuk. Ik kan weer ergens naar de bank trekken. En dat doe ik niet graag. :-) (of ben ik nu helemaal aan het vitten en muggenziften? Waarschijnlijk wel, er zijn zoveel ergere dingen in dit leven. Maar daarom dat het zagen over de kleine dingen ook wel oplucht. Dus laat me maar, het is onderdeel van mijn therapie ;-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: