maandag, augustus 21, 2006

Effe weg gewezen...

Of hoe zeg je dat in het goed 'vlaams'. Zo zeker niet, maar na een paar dagen ondergedompeld te zijn in het echte West-Vlaams (waar ze toch eens een woordenboek of vertaalcomputer voor moeten maken), maakt dat zoveel niet meer uit zeker?
We hebben een paar daagjes doorgebracht in het mooie, landelijke, van de rest van de wereld afgesneden en door Jezuke vergeten Vlissegem. Onderdeel van het mooie De Haan aan onze Belgische kust. Alwaar we mochten genieten van de geneugten van het Vlaamsche hoevetoerisme op een zeer mooie, net vernieuwde, en perfect in orde zijnde boerderie. Met name: het 'Hof ter Lepelem'. In de Lepelemstraat. Vandaar. Denk ik.
Nog maar net een jaar open, en perfect, prachtig, ruim, proper, mooi, stijlvol, knap, gezellig, lekker, perfecte prijs, vriendelijk. Kortom, superlatieven schieten te kort om te omschrijven hoe het daar was.
En het weer. Zelfs dat viel redelijk goed mee. Een paar buitjes gehad, dat wel, maar daar gaan we, gezien het weer van de vorige week, niet moeilijk over doen hé.
Dus: voor iedereen een aanrader. Echt waar. Als je een paar daagjes ertussenuit wil in de rust van Vlaamse polders, dan is dit the place to be. Met onze groeten.
En dan nog een leuke afsluiter eraan gebreen in de vorm van het zandsculptuurfestival in Brugge. Mooi, echt waar. En natuurlijk nog een terrasje in Brugge om het compleet te maken. En daarmee zit de vakantie er weer bijna op. Spijtig, heel spijtig, maar er komen er nog meer hé. En de plannen voor het skiverlof beginnen ook alweer vorm te krijgen, iets om naar uit te kijken :-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: