dinsdag, februari 07, 2006

Die hebben goed naar The Schmutz geluisterd

De meesten zullen zich The Schmutz niet meer herinneren, maar deze Limburgse band had in het begin van de jaren 80 (ja, ik weet het, lang geleden, ik word oud) een vrij grote hit met 'Love Games'. Prachtige song.
En nu is er Paris Avenue met 'In my mind'. Het lied op zich is niet gejat denk ik, maar de tussenstukjes met de synths deden mij direct aan deze oude hit van the Schmutz denken. Oordeel zelf maar voor zei die het lied nog kennen. De links hierboven blijken niet te werken, maar ik ben er vrij zeker van dat dit lied ooit aan de oren van de mensen van Paris Avenue gepasseerd is. Al vind ik de riffs van The Schmutz toch beter. Maar ja, nostalgie zeker? ;-)

Blogje ',','

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Inderdaad,de tune van Love Games komt hier in voor.

Anoniem zei

zonder enige twijfel, weet je nog waar je deze songs Love games kunt krijgen

Werner zei

Schmutz en niet The Schmutz treedt weer op sinds 2006 met een nieuwe toetsenman. Er zal binnenkort een website verschijnen waar je alle informatie en oude en nieuwe muziek zal kunnen terug vinden.
Groetjes Werner

Anoniem zei

op my space hebben The Schmutz een link!!!

hier kan je legaal muziek kopen. (voor de liefhebbers :) )

groetjes

Anoniem zei

hallo,

als jullie de blog van SCHMUTZ niet kunnen vinden...

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=361332197

groetjes!

Anoniem zei

Hele leuke groep sijtig is de originele zanger niet meer op deze wereld luister ook eens naar het (voor mij althans ) een héél goed nummer livin' it up