maandag, mei 16, 2005

Long time no blog

Al weer een tijdje geleden dat ik hier nog iets geschreven heb. Wegens drukke, meestal feest-gerelateerde, bezigheden ben ik er niet meer aan toe gekomen om hier nog iets te schrijven, maar zal trachten een korte roundup te maken van de afgelopen dagen.
Effe denken.
Donderdag. Ah ja, donderdag met een groep vrienden/collega's/ex-collega's een hapje gaan eten in de Serenata in Zaventem. Aan het station. Op het Heldensplein, dat blijkbaar - dixit Wouter - niet voorkomt in alle GPSsen. Heb het eerlijk gezegd nog niet nagekeken of het in de mijne staat, maar ik vermoed van wel ;-)
Maar het was weer heel leuk en heel gezellig en de afwezigen hadden wederom ongelijk.
Vrijdag. Na het werk nog effe langs de Babaloo gegaan, alwaar we enkele zware - Touareg gerelateerde - verhalen mochten aanhoren - ha ha, inside jokeje ;-) - en dan richting huis om in de zetel te crashen en er niet meer uit te komen. Behalve om in bed te kruipen.
Zaterdag. Op tijd op, want veel te doen. Boodschappen in den Aldi, naar Van Loock wegens onze kruimeldief die de geest gegeven had, naar Herentals, de Free record shop, om de verkeerd aangerekende DVD's waarvan er notabene nog één ontbrak (zie eerdere post) te laten vervangen, naar de Standaard voor de Kill Bill 2 DVD uit de Standaard, nog een kadootje voor jarig nichtje halen, vervolg van de voedingsboodschappen in de Cash Fresh, rap een booke eten, snel naar Beenhouwerij 'Het Enneke', wegens zeer lekker BBQ vlees, en net op tijd terug om de genodigden voor de BBQ te verwelkomen.
Waarna de rest van de namiddag zich binnen en buiten afspeelde - het weer viel veel beter mee dan verwacht - in het gezelschap van onze ski-compagnons, en het moet gezegd zijn: het was zeer gezellig, leuk, plezant en blijkbaar was de BBQ ook lekker (al zegt de chefkok het zelf;-)
En voor we het wisten was het behoorlijk laat - en een paar flessen wijn verder - geworden en ging ons gezelschap - met de behoorlijk vermoeide kinders - huiswaarts, waarna nog een korte opruimactie het huis weer in zijn oorspronkelijke staat herstelde en wij wederom in de zetel konden crashen. Moe maar voldaan, zoals dat heet.
Zondag: wederom party time. Eerste communie van nichtje Eline. Eveneens een zeer leuk, lekker en gezellig feest - met een aantal 'geanimeerde' discussies... Maar ook nu was het weer heel snel laat en togen we - zo'n 300 foto's later - uit 'de Limburg' huiswaarts, met nog een kleine tussenstop in Heultjedorp en dan snel den Bram zijn bed in.
Maandag: uitslapen kan zoooo zalig zijn. De klok had al voorbij tienen geslagen voor wij er in slaagden om ons uit ons bed te slepen. De Bram was ondertussen al een tijdje beneden aan het spelen - en voor de rechtvaardigen beginnen te reclameren dat we dat ventje laten verhongeren, ik ben wel opgestaan om voor zijn eten te zorgen, en dan terug in bed gekropen ;-).
Even overwogen om naar de Beekse Bergen te gaan, maar toen was het al een beetje laat en dus is het Planckendael geworden. Superleuk en niet zo ver. Maar ook superdruk. Amai. De parking verried het al, maar binnen was het ook in orde. Een dik half uur aanschuiven om binnen te geraken, nog eens drie kwartier aanschuiven om aan eten te geraken, maar daarna was het allemaal even leuk (al vind ik het wel fundamenteel verkeerd dat er in een kinderlunchbox by default cola zit en je er normaal gezien geen water bij kan krijgen, maar da's een andere discussie).
De Bram vond het allemaal heel leuk en is ongelooflijk geinteresseerd in hoe alles in elkaar zit. Ik denk dat hij later wetenschapper gaat worden ;-)
Om rond vijf uur naar huis te trekken, waar bezoek uit Oostende al op ons stond te wachten.
En daarmee zit het lange, maar zeer leuke, maar ook slecht voor de lijn zijnde, weekend er weer op. :-( :-)
En morgen weer met volle moed aan het werk, om het glas halfvol te houden...

Blogje ',','

Geen opmerkingen: