maandag, augustus 01, 2005

Het weekend...

is weer voorbij gevlogen. Maar da's meestal een goed teken hé. Vrijdag was rustig. Na een bezoekje aan de Babaloo in de zetel gecrasht en gezellig naar een filmpje gekeken.
Zaterdag vroeg opgestaan om de weg naar Oostende aan te vatten. Neen, niet met de trein naar Oostende, zoals Spring pleegt te zingen, maar met de wagen. Al speelde dat nummer uiteraard wel op de radio in de wagen. Het was nog goed weer ook aan zee. Was leuk en veel volk. En Antwerpen was geen enkel probleem. Heel vlotjes erdoor geraakt.
En 's avonds nog op tijd terug om de jaarlijkse Wimpefeesten te gaan opzoeken. Georganiseerd door de lokale fanfare, met optredens van allerlei groepen, modern en klassiek, dansacts en fanfares, dj's en rockbands. Leuk, zoals altijd.
Alleen kwam het weer zondag wel wat roet in het eten, of water in de grond, of modder in de parking gooien. Amai, wat voor een wolkbreuk was dat. Met als gevolg uiteraard dat de parking één modderpoel werd. Maar soit, we zijn er weer afgeraakt en het was heel leuk.
Alleen vanmorgen deed het nogal wat zeer. Iets te veel wijn en iets te weinig slaap. Geen gezonde combinatie. Maar soit, ne mens moet er iets voor over hebben hé.

Blogje ',','

Geen opmerkingen: