vrijdag, januari 05, 2007

Tapperdetap

Ja, de week zit er weer op. Een korte werkweek deze keer en dat was nodig, want de goesting om weer te gaan werken was er nog niet helemaal in dit nieuwe jaar. :-)
Is wel leuk zo'n korte werkweek. Zeker het begin, het stuk zonder werken dus...
Maandag was het uiteraard nog nieuwjaarsdag, met drie keer op 24 uur feestje, maar dat is al verteerd ondertussen.
Dinsdag: wat boodschappen en naar de film: Happy Feet. Echt wel een leuke film, met schitterende muziek: Queen, Prince, en meer van dat betere werk. Mooi!
En woensdag weer aan het werk. Hard gewerkt (ja, echt waar), al was de goesting er niet altijd helemaal. Maar daar laten we ons niet door tegen houden, nietwaar :-)
Maar het voordeel van pas woesndag te beginnen, is dat je kan zeggen: overmorgen is het weer weekend.
En om dat weekend goed in te gaan (en proberen de overtollige kilootjes van het feesten kwijt te geraken) vrijdag nog eens gaan lopen. Amai, wat was dat? Lopen was het niet echt. Allez, toch niet de hele tijd, maar heb toch wel zo'n 3 km gelopen. Is niet echt veel, I know, maar het is een nieuw begin. Als ik dat nu nog kan volhouden en om de paar dagen eens een toerke kan doen, dan zal het wel lukken. En misschien kom ik dan weer aan de 9KM waar ik een tijd geleden aan zat. Maar dat zal nog wel even duren.
Al is het weekend beginnen in den Babaloo en nu hier in de zetel zitten met een lekker glaasje Chablis wellicht niet echt ideaal daarvoor. Maar in het weekend mag dat hé.
En wie weet, misschien ga ik zelfs nog tapdansen :-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: