zaterdag, januari 27, 2007

Proper, properder, properst....

Mijne auto was vuil. Correctie, mijnen auto was smerig. Meer nog, hij was echt smerig. Vol met tonnen, bakken, kilo's zout die de Duitse autowegonderneming vakkundig onder en tegen mijn auto gesmeten heeft tijdens de rit terug uit Warth.
Dus: effe langs de nieuwe Industriele Carwash in Hulshout gereden. En het moet gezegd, ze doen dat grondig. Super grondig.
Eerst de velgen met hogedruk reinigen, net zoals de auto zelf. Dan de hele wagen met een borstelke afwassen, speciaal productje voor de velgen, van voor tot achter bleven die mannen bezig.
En dan door een wasstraat. Of beter, de wasstraat rond de auto, want de auto bleef stil staan. Ook dat duurde redelijk lang.
Om dan nog verder te rijden, waar de wagen met twee werd droog gewreven. Van voor tot achter. Ruiten heel grondig, spiegels, alles. Ook de binnenkant van de deuren, helemaal droog. Tot zelfs de naden van de spiegels en deuren werden met een luchtpistool leeggespoten om dan droog gemaakt te worden.
En dat alles voor slechts 10 euro, voor een monovolume. Voor zo'n behandeling echt niet te veel.
Mijn wagen was super glanzend en kurkdroog. Helemaal proper en in orde. Om rustig de car wash te verlaten, recht de regen in... :-)
Droog geweest dus, maar wel nog altijd proper, verlost van al dat zout. Klaar om maandag weer te gaan werken. Allez, mijnen auto hé, ikke nog niet... :-)

Blogje ',','

Geen opmerkingen: