zondag, september 24, 2006

Varia

Goh, wat was het weekend allemaal? Vanalles, zoals:
- terrasje doen in den Babaloo om het werk effe te verdrinken en het weekend goed te beginnen.
- vrijdagavond rustig in de zetel doorgebracht, met een glaasje wijn, filmpje en nog eens een aflevering van Battlestar Galactica (echt de max die nieuwe remake)
- ongelooflijk slecht geslapen van vrijdag naar zaterdag. Zo ongelooflijk veel dat door mijn hoofd bleef spoken, zodat ik om vijf uur nog geen oog dicht gedaan had en Els het behoorlijk op haar zenuwen kreeg (en terecht) van mijn 'gewezzer'. Dus opgestaan, yoghurtje gegeten, een 'vrouwenboekske' gelezen om mijn inzicht in de vrouwelijke psyche te verhogen, een kruiswoordraadsel ingevuld en dan toch nog een paar uurtjes (denk ik) kunnen slapen.
- zaterdag grotendeels als een zombie doorgebracht, maar het ging wel. Boodschappen gedaan, mijnen nieuwe auto gaan kiezen (maar dan niet echt, gewoon gaan zien bij Renault of ik genen auto gewonnen had en dan maar met vier nieuw 'jatten' naar huis gegaan), de laatste ramen eindelijk verder geschilderd, mijnen auto nog eens gewassen en gestofzuigd, de tweede of derde keer sinds ik hem heb, en voor de rest gewoon rustig aan, en vooral, op tijd gaan slapen. Was hoog nodig.
- de zondag, uitgeslapen dus, en nog eens naar Heist met geweest. (de wekelijkse rommelmarkt in Heist-op-den-Berg, wereldberoemd in Heist en omstreken). Gigantisch veel volk, nen nieuwe-oude Bionicle voor den Bram en een nieuw voorlicht voor Els hare fiets gekocht. En niet gevonden wat we zochten, maar we zoeken verder. (mocht iemand langwerpige oude foto's van Oostende hebben, ongeveer 60 x 25 cm, let us know.)
- en den Bram voor de eerste keer echt naar de Chiro, proefsessie was goed meegevallen, vorige week toch 'cold feet' gekregen, maar vandaag was een voltreffer. 'Een droom die uitkwam, zo leuk was het' waren zijn eigen woorden. Niet slecht hé.
- En ikke nog eens een tocht naar de Limburg gemaakt en sierpompoenen gaan ophalen bij Nonkel Raymond en Tante Irene. 't Zijn d'r mooie, ons hofke ziet er weer beter uit :-)
- Maar de berichten over de gezondheidstoestand van verschillende familieleden zijn niet zo rooskleurig. :-(
Reden te meer om zoveel mogelijk van het leven te genieten, want het kan rapper gedaan zijn dan je denkt. Carpe Diem, Seize the day, pluk de dag.
En dat is wat we verdomme gaan doen. Niet te veel zagen over het werk, genieten van het leven, en als er dingen misgaan. Ze oplossen of andere wegen zoeken. En ons er niet ziek in maken. Neh.
En dus de conclusie: een vrij goed weekend, rustig aan, en we gaan gewoon verder. We maken er iets van. Het beste dat we kunnen, nietwaar? En niet meer wakker liggen, dat is het niet waard ...

Blogje ',','

Geen opmerkingen: