zaterdag, juli 29, 2006

Van de regen in de drup...

Allez, nie helemaal. Van het dak in de ton, zal het moeten worden. Een regenton gezet, met andere woorden. Want we zijn met die hitte onze hortensia's en buxussen altijd aan het besproeien geweest, maar dat dat allemaal uit de waterkraan met drinkwater moet komen, is niet zo milieuvriendelijk hé.
We hadden een ton moeten steken toen we bouwden of toen we de garage zetten, maar dat hebben we dus niet gedaan. Dus hebben we nu maar een ton van 1.500 liter onder het dak van onze garage gehangen. Allez, de helft toch. Aan de achterkant, waar niemand het ziet, want mooi is dat nu ook weer niet hé.
Met een ingenieuze, zelf ontworpen, en volgens mij niet uit elkaar vallende ;-) constructie. Allez, dat hopen we toch.
En als het vriest, kunnen we heel simpel de ton er tussen uit halen, één buisje terug er tussen en alles is terug zoals het was. Goed hé :-)
En daarna nog even een haag geschoren, amai afzien met zo'n hitte, want het is daar heel smal, maar soit, daar zijn we dus weer vanaf voor een jaar.
En dan kunnen we straks nog naar de Wimpefeesten, waar we gisterenavond ook al waren (en zondag nog zullen zijn :-) en waar er veel volk was voor het optreden van Farce Fatale, volgens mij een zeer goed bandje, met goede, zelf geschreven Nederlandstalige nummers, opgevuld met een aantal covers. En met onze buurman op de drums. Die moeten we in het oog houden. Clouseau, pas op je tellen :-)
Oh ja, en tussendoor nog effe naar de tandarts van wacht, want ik had een vulling die gewoon doormidden gebroken was. Auw. Maar al bij al viel het nog wel mee. Komt wel in orde. Al doe ik liever andere dingen tijdens het weekend, dan naar Olmen te rijden naar de tandarts. Nietwaar.

Blogje ',','

Geen opmerkingen: