zaterdag, maart 24, 2007

SEO

Neen, dit is geen vreemde en sexueel overdraagbare ziekte. Het is ook geen koffiemachinemerk. Maar het is een marketing term.
Search Engine Optimisation. Iets waar ik de laatste tijd meer en meer mee bezig ben uit professioneel en ander oogpunt, en wat wonderlijk interessant is. Echt indrukwekkend hoe je die zoekmachines kan sturen.
En een aanverwante hiervan is de SEA. Iets waar ik het eerder al over had: Search Engine Advertising. Google Adwords, met andere woorden.
Net even gaan kijken via welke woorden mensen zoal op mijn site komen en hier staat de top 15.
Dus: wat doen we dan om er voor te zorgen dat we weer stijgen in de top 15? Juist ja, die woorden nog eens vermelden. Dus:
"Eddy Lipstick, Promohal Bierbeek, Dstore, Kelly Pfaff, Joyce Van Nimmen, Babaloo Grimbergen, Tony Bell, Benedenti, Kontrair, Jef hoeybergs, Tele*** aandelen"
Zo, dat zou moeten werken.
Zolang ik maar niet moet gebruik maken van woorden als "seks, naakt, bloot, Britney, Paris, Hilton, ..." en anderen om het aantal bezoekers te doen stijgen :-)))))))))

Blogje ',','

1 opmerking:

Anoniem zei

Promohal Bierbeek is ondertussen al meer dan een jaartje D'store geworden, maar blijkbaar is het web hier nog niet van op de hoogte ?