dinsdag, september 19, 2006

Vreemd...

Vanavond tijdens het surfen (op zoek naar een boel dingen waarover later misschien nog meer...) op een site uitgekomen waarvan ik dacht dat ze niet meer bestond.
De site van mijn eerste werkgever. Een bedrijf waarvan ik dacht dat het niet meer bestond, omdat het een aantal jaren geleden overgenomen is door zijn grootste concurrent. Lambrechts neemt Limburgia over. Blokletterde de kranten toen.
Wie is dat? Zegt u waarschijnlijk niet veel, maar was in 'de Limburg' een begrip, de grootste distributeurs van voeding en aanverwanten.
En in één van diens filialen - Soco in Sint-Stevens-Woluwe - heb ik meerdere jaren gewerkt. En veel meegemaakt. Verdomme veel meegemaakt. Goed en slecht, maar dat is afgesloten, voorbij, niet meer aan denken.
Maar het deed wel effe vreemd om weer een foto te zien van dat gebouw, maar dan zonder logo, zonder klanten, leeg, te huur voor bedrijven...
Dag en nacht, zeven dagen per week vaak, weken aan een stuk (met een record van 28 dagen non stop zonder 1 dag thuis te zijn) heb ik daar gewerkt. En nu is het er niet meer. Wel vreemd, want ik ben er vorig jaar nog voorbij gekomen en heb toen nog bekende gezichten gezien...
Enfin, soit, dat hoofdstuk was afgesloten en is nu helemaal afgesloten, voorbij.
By the way, ook nog een stukje over mijn job na deze gevonden: ook dat bedrijf (Buwacom) bestaat niet meer, is failliet en het failliesement is blijkbaar vorig jaar pas afgerond, 7 jaar nadat het failliet gegaan is. Chance dat ik daar niet lang ben blijven hangen ...
Er zijn overigens niet veel bedrijven meer die nog bestaan waar ik ooit gewerkt heb. Hangt dat aan mij of aan die bedrijven? En wat betekent dit voor mijn huidige werkgevers? ;-) (niks zeker hé :-)
Nu zijn er andere professionele uitdagingen :-)

Blogje ',','

1 opmerking:

kimmeke zei

Hallo

Soco bestaat nog hoor,mijn vriend zijne peter werkt daar!

Groetjes,
Kim