donderdag, april 20, 2006

Arme Joe

Het was vandaag de begrafenis van Joe. De jongen die totaal zinloos vermoord werd in Brussel, voor een stomme MP3-speler. Zinloos, totaal zinloos. Niemand die het snapt.
En of het nu door een allochtoon of een autochtoon gedaan is, doet er op zich niet toe, want het was een laffe en zinloze moord, wie het ook gedaan heeft. Ik snap het niet hoor, dat je zoiets kan doen. Welk mens kan nu een ander mens in koelen bloeden neersteken, gewoon voor een stom stuk electronica? Niet te snappen.
Ik hoop dat de mensen die de daders verstoppen (want dat is volgens mij zeker het geval), het lef hebben om daarmee te stoppen en hen hun rechtmatige straf te laten ondergaan.
Niets wat iemand doet, zal Joe terugbrengen, maar de mensen die dit deden, moeten gestraft worden. Dit kan en mag gewoon niet gebeuren. Ongeacht wie het gedaan heeft.
Damn, je zal het maar voorhebben.
Kreeg het effe echt moeilijk vanmorgen toen Wim Oosterlinck - op algemeen verzoek - Arme Joe van Noordkaap draaide. Slik. Het was niet helemaal toepasselijk, maar toch.
Veel sterkte toegewenst aan de familie van Joe en hopelijk hebben de daders het lef om hun straf zelf te ondergaan. Dat ze tenminste dat fatsoen nog hebben...

Blogje ',','

Geen opmerkingen: