vrijdag, september 26, 2008

Queen rocks

Door allerlei drukke bezigheden er niet eerder aan toe gekomen, maar dinsdag dus naar Queen & Paul Rodgers geweest in het Sportpaleis.

En het was goed. Echt waar. Natuurlijk, Freddie Mercury was er niet bij, en niemand kan hem ooit vervangen, maar Paul Rodgers kan best goed zingen (al komt zijn stem toch beter tot zijn recht bij zijn eigen nummers, maar dat zal wel normaal zijn zeker).
En vooral : de liedjes staan er op hun eigen, die zijn goed genoeg om een andere zanger te overleven.
En dat Queen goede nummers gemaakt heeft, is dinsdag nog maar eens bewezen. En dat de mannen super muzikanten zijn ook. Roger Taylor kan best goed zingen (al heeft hij een speciale, hese stem), Brian May kan bangelijk goed gitaat spelen (maar wel heel luid), en de liedjes, wel die zijn gewoon schitterend.
Een viertal nummers uit de nieuwe CD, een drie of vier (ben de tel kwijt) van Paul Rodgers, met vooral All right now, (van Free), als zeer gesmaakt bisnummer, en vooral, heel veel Queen hits.
En Freddie? Wel, die was in spirit aanwezig, en bij wijlen miste ik hem wel, maar al bij al: een zeer goed, neen, een schitterend concert. En dat vonden ook de 15.000 aanwezigen.

Blogje ',','

Geen opmerkingen: