vrijdag, januari 27, 2012

Een paar updatetjes

Of hoe schrijf je dat nu eigenlijk?

Doet er niet veel toe. Wat is wel belangrijk? Het gaat vooruit :-)

Twee Engelstalige verhalen zijn nu ook beschikbaar bij Barnes & Noble (als Nook boek).  'Infinity Alley' en 'Coma' (zie www.lukefox.com) voor meer info.

Twee Nederlandstalige verhalen zijn ingediend bij Apple en wachten op approval.  '28 + 1' en 'Verloren Harten'.  Twee verhalen geschreven voor een schrijfwedstrijden.
'Verloren harten' is al beschikbaar via Amazon en Unibook, met '28+1' is blijkbaar iets mis. Het wordt door Amazon niet aanvaard wegens Nederlandstalig (en Verloren Harten vinden ze wel ok. Begrijpen wie begrijpen kan. Laat die Nederlandstalige Amazon shop maar snel komen)

En wat is het super leuke nieuws? Dat '28 + 1' geselecteerd is voor publicatie als één van de tien beste verhalen uit die wedstrijd (uit een groep van meer dan veertig). Super toch?

Het is de wedstrijd van www.vrouwenthrillers.nl.  Meestal geschreven door vrouwen, maar ik ben één van de weinige mannen in de shortlist. Leuk hé.  Maar het verhaal gaat wel volledig over vrouwen. Ik heb mijn vrouwelijke kant eens laten spreken :-)

Als bonusverhaal krijg je er in mijn e-publicatie bovendien een heel kort verhaal bij 'Het Einde van de Wereld'. Zoals '28 + 1' gaat over bijgelovige effecten van een schrikkeldag, gaat 'Het Einde van de Wereld' over wat er op 21 december 2012 gaat gebeuren :-)

Zoals altijd: meer info op www.lucvos.be en uiteraard een update als alle boeken daar helemaal beschikbaar zijn.

En binnenkort zullen de meeste van mijn boeken ook beschikbaar zijn via www.bol.com en www.proxisazur.be en nog een rist andere e-book winkels in de lage landen. Maar daarover meer zodra dat helemaal rond is.

We timmeren aan de weg. Langzaam maar zeker vinden mijn boeken hun weg naar de e-lezer generatie.  Het heeft tijd nodig, maar is oh zo leuk ;-)

Zodra meer info, volgt die zeker. En intussen: blijven lezen hé :-)

Blogje

Geen opmerkingen: